AYDIN / SULTANHİSAR - İncealan İlkokulu

NAZİLLİ CUMHURİYET BAŞAVCILIĞINDAN OKULUMUZA KİTAP BAĞIŞI

Yoğun iş tempolarına rağmen eğitim alanındaki desteklerine aralıksız devam eden ve bu güne kadar ülkemizdeki farklı bölgelerdeki okullara destek sunarak öğrencilerimize umut ışığı olmaya devam eden "NAZİLLİ CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞIMIZ" okulumuzda kurmuş olduğumuz kütüphaneye büyük bir katkı sunarak kitap bağışında bulundular.Bu anlamlı ve güzel bağışın mimarı olan Nazilli Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Murat DİLSİZ'e, Basın Savcımız Sayın  Saliha ALTUNTAŞ'a, Uzlaştırma Savcımız Sayın Furkan BOZKURT'a ve Uzlaştırma Medya İletişim Bürosu Birim Sorumlusu Sayın Cihan Ali ACUN'a ve bu güzel gönül köprüsüne vesile olan ve aynı zamanda okulumuzun her projesinde bizlerden destekleriniı esirgemeyen Aydın SGK Yedieylül Sosyal Güvenlik Merkezi V.H.K.İ personeli Sayın Özgür ACUN'a İncealan İlkokulu Ailesi olarak teşekkür eder, şükranlarımızı sunarız.

24-01-202424-01-202424-01-202424-01-2024

Yayın: 24.01.2024 - Güncelleme: 24.01.2024 20:36 - Görüntülenme: 38