AYDIN / SULTANHİSAR - İncealan İlkokulu

İncealan İlkokulu

İNCEALAN MAH. 1600 SK. INCEALAN ILKOKULU BLOK NO: 19 SULTANHİSAR / AYDIN
Vizyon
Çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlamak, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve üretici düşünebilecek insanlar yetiştirmek, çocuklarımızın kendine özgü niteliklerini yitirmeden eğitim almalarını sağlamaktır.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılâplarına, cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda bünyesinde öğrenim gören herkesi Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seviyeli insanlar yetiştirmektir.
Özel araç ile
İncealan Mahallesi Sultanhisar/AYDIN
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Aydın İline 47 km, Sultanhisar İlçesine 16 km, Atça Mahallesine 11 km uzaklıktadır.
Proje Çalışmaları
"OKULUMUZ DESTEKLENİYOR, HAYALLERİMİZ GERÇEKLEŞİYOR"-"İYİLİK KUTUSU"-"SERBEST KÜRSÜ"-"YAŞAMA YENİDEN KAZANDIR GERİ DÖNÜŞÜM PROJESİ"