AYDIN / SULTANHİSAR - İncealan İlkokulu

Nis

Milli Eğitim Bakanlığımızın Türkiye Kızılay Derneği arasında imzalanan işbirliği protokolü gereği "Yöresel Ağaç Dikim Kampanyası" kapsamında İlçemiz Şükrü Balcı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin özel ve nadide öğrencileri,aileleri ve okulumuz öğrencileri ile birlikte çok güzel ve doyasıya bir gün geçirdik.Etkinliğimize katkı sağlayan Şükrü Balcı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin öğrencilerine,öğretmen ile idari kadrosuna ve okulumuzdan desteklerini esirgemeyen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Erdinç Güner 'e İncealan İlkokulu Ailesi olarak şükranlarımızı sunarız.

Ock

Yoğun iş tempolarına rağmen eğitim alanındaki desteklerine aralıksız devam eden ve bu güne kadar ülkemizdeki farklı bölgelerdeki okullara destek sunarak öğrencilerimize umut ışığı olmaya devam eden "NAZİLLİ CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞIMIZ" okulumuzda kurmuş olduğumuz kütüphaneye büyük bir katkı sunarak kitap bağışında bulundular.Bu anlamlı ve güzel bağışın mimarı olan Nazilli Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Murat DİLSİZ'e, Basın Savcımız Sayın  Saliha ALTUNTAŞ'a, Uzlaştırma Savcımız Sayın Furkan BOZKURT'a ve Uzlaştırma Medya İletişim Bürosu Birim Sorumlusu Sayın Cihan Ali ACUN'a ve bu güzel gönül köprüsüne vesile olan ve aynı zamanda okulumuzun her projesinde bizlerden destekleriniı esirgemeyen Aydın SGK Yedieylül Sosyal Güvenlik Merkezi V.H.K.İ personeli Sayın Özgür ACUN'a İncealan İlkokulu Ailesi olarak teşekkür eder, şükranlarımızı sunarız.

Ock

Okulumuzda kütüphane yapımını ve kurulumunu   üstlenen Aydın/Sultanhisar Fahriye Dilek İlkokulunda Özel Eğitim Öğretmeni olarak çalışan  değerli meslektaşımız Canan TURGUT Hanımın katkılarından dolayı İncealan İlkokulu Ailesi olarak teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda vatandaş işbirliği ile Okulumuz Müdürü Zülfü AKÜZÜM'ün öncülüğünde okulumuza kalorifer sistemi döşenerek öğrencilerimizin ve okulumuzun ısınma problemi kısa bir zaman aralığında çözüldü.

Kas

İLÇE KAYMAKAMIMIZ SAYIN BAHADIR GÜNEŞ, İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN ERDİNÇ GÜNER,ŞUBE MÜDÜRLERİMİZ MELİK ÇOLAK,İSMAİL YILMAZER VE SULTANHİSAR İLÇEMİZ KAMU KURUM VE KURULUŞ AMİRLERİ, OKUL MÜDÜRÜ MESLEKTAŞLARIMIZ İLE BİRLİKTE OKULUMUZDA YAPILAN ÇALIŞMALARI İNCELEMEK ÜZERE ZİYARET ETTİLER.SAYIN KAYMAKAMIMIZ BAHADIR GÜNEŞ'İN KATKILARI İLE ÖĞRENCİLERİMİZİN SAĞLIKLI BESLENMELERİ İÇİN VE FARKINDALIK YARATMAK AMACIYLA KÖFTE EKMEK ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ.

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA ETKİNLİKLERİMİZ

Ekm

Okulumuz öğrencileri için okulumuz öğretmen ve personelleri tarafından "ELMA ŞEKERİ ETKİNLİĞİ" düzenlenerek öğrencilerimizin eğlenceli ve hoşça vakit geçirmeleri sağlandı.Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Ekm

1998 Yılında İncealan Mahallemizde Çekilen Bir Belgesel Eşliğinde Velilerimiz,Öğrencilerimiz ve Mahalle Sakinlerimizin Yoğun Katılımı İle Sinema Tadında Nostaljik Bir Ekim Akşamı

Eyl

Okulumuz öğrencileri hep birlikte demokrasinin geleneği olarak sınıf başkanlıkları düzeyinde demokratik bir şekilde sınıf başkanlarını seçtiler.Çocuklarımızın demokratik tavırları,aday sınıf başkanlarının okulumuz gelişmiş vaatlerinden dolayı geleceğe olan güvenimizi bir daha artırdı.İyi ki varsınız güzel yürekler.Gelecek sizlere emanet.

Eyl